24 december 2020, 04:00
Jenny Redgård
Jenny Redgård
Jenny Redgård är utbildad husdjursagronom vid Sveriges lantbruksuniversitet i Uppsala. De senaste 10 åren har hon engagerat sig i att hjälpa privatpersoner med frågor rörande hästutfodring.
Läs mer om Jenny här!
Läs mer om Jenny här!
Läs också:
Fråga experterna
23 november 2019, 17:52
Hur komplettera när höet är "för" bra?
Fråga experterna
9 oktober 2019, 06:53
Farligt ge hästen torrt hö och hösilage samtidigt?
Fråga experterna
16 januari 2019, 14:10
Hur tänka vid fodring av olika partier hö?
Fråga experterna
11 december 2018, 07:53
Häst allergisk mot lusern – vad fodra med då?
Fråga experterna
6 december 2018, 11:48
Är det farligt att låta hästarna beta frostigt gräs?
Fråga experterna
21 juli 2018, 18:09
Foder till häst med magsår
Fråga experterna
19 april 2018, 08:56
Hur mycket äter hästen när den inte begränsas?
Fråga experterna
16 april 2018, 18:29
Hur fodra upp utmärglad häst?
Fråga experterna
31 mars 2018, 12:16
Okej att ge fruset foder?
Fråga experterna
21 oktober 2017, 16:52
Vad i havren är det som gör hästen tossig?
Fråga experterna
14 oktober 2017, 11:55
Vilket är det bästa grovfodret till den äldre ponnyn?
Fråga experterna
16 september 2017, 08:53
Kan för mycket betfor ge hästen diabetes?
Fråga experterna
8 september 2017, 13:05
Är det farligt att fodra sin häst med mycket morötter?
Fråga experterna
13 april 2017, 17:25
Hur ska jag tänka kring fettsyror i foderstaten?
Fråga experterna
15 december 2016, 17:50
Fri tillgång eller inte – hur reglerar vi grovfodret i vinterhagen?
Fråga experterna
16 oktober 2016, 13:44
Varför fodra med jäst?
Fråga experterna
27 juli 2016, 13:34
Kassera höbal med musbajs i?
Fråga experterna
19 juni 2016, 11:10
Munkpeppar – funkar det?
Fråga experterna
22 maj 2016, 14:53
Häst som inte fällt vinterpälsen
Fråga experterna
9 december 2015, 13:18
Hur och hur länge blötläggs helvhavre?
Fråga experterna
25 november 2015, 13:15
Vad innebär "hygienisk kvalitet" på fodret?
Fråga experterna
9 november 2015, 15:21