Saras vardag
10 november 2013, 14:28
Middag
Supergod middag igår på Restaurang Ester i Kungsbacka! Blev först ett vitlöksbröd med aioli, sedan oxfilé med rödvinssås och potatisgratäng och till sist en desserttapas med creme brulée, chokladfondant, två olika glassar, en sorbet, camembert, ett karamelliserat päron med kanel, tryffel och lite bär. Yummy!
I morse gick jag ut och skrittade Marco i paddocken innan det var dags för Fars Dag-frukost. Jobbar honom i skritten, gör lite skänkelvikningar, tar något varv på volten osv. Gick bra! Efteråt gav jag honom BioLight. Vi har hyrt en BioLight-maskin av Vivi i en vecka som mamma har använt på sin onda arm och som jag har använt på Marco från bogen och ned på hovarna. Kostade 500 kr för en vecka och vi fick en lapp med vilka program vi skulle köra för olika saker. Superbra verkligen!! :)
Hedda har dessutom varit hos hovis idag och fått mani-pedi :)
Vitlöksbröd med aioli
Oxfilé med rödvinssås och potatisgratäng
Mumsig desserttapas :)